Představení účastníků turnaje - Díl druhý

14.07.2016 13:00

D. Hopper Bar – letos dorazí již po páté. Bilanci mají krásnou, jen to první místo jim zatím schází. Dosud byli jednou druzí, dvakrát třetí a jednou pátí. I Honza Černý ml. chce tuhle bilanci vylepšit „Tentokrát už to fakt vyhrajeme“ říká. No uvidíme, bažanti se počítají až po honu ;-)

 

Fan Club HC Oceláři Třinec – další z tradičních účastníků, letos již po osmé. Po prvních pěti účastech měli bilanci tří čtvrtých míst, jednoho pátého a jednoho šestého. Poslední dva roky se jim moc nedařilo a končili na chvostu. Dočkají se letos konečně medailového umístění? Podle šéfa týmu Petra Valčíka přijedou hlavně pro super zábavu. Takže uvidíme.

 

FC DOKTOR – na turnaj přijedou po čtvrté. Zatím se umísťují kolem poloviny tabulky. Láďa Krejsa ale na umístění příliš nekouká, jezdí hlavně pro super zábavu. Snad budou nadšeni i letos.

 

Autobus č.2 – opět tradiční účastník, již po osmé. Tomuto týmu se už povedlo dvakrát turnaj vyhrát (jednou přidali druhé místo) a tak se řadí mezi nejúspěšnější mužstvo ve startovním poli. Hrající manažer Filip Fipo Průcha nám na otázku proč se chce turnaje zúčastnit a co od něho očekává, řekl „Protože se jedná o Mistrovství světa alkoholiků. Očekávám kvalitní nápoje a srandu ve sprchách po turnaji“. Souhlasíte s ním?

 

Velbloudi – přijedou po čtvrté. Zatím se každý rok krčili někde u dna tabulky, změní to letos? Glancík očekává hlavně zábavu, a o tu jde především.

 

Družba Ostrov – letos po šesté. Nejlepším umístěním zatím bylo dvakrát sedmé místo. Necháme se překvapit, jaký tým poskládají letos.

 

FC NOS – v loňském roce při první účasti hezké páté místo. Letos chtějí podle slov Milana Mrázka turnaj vyhrát. Takových týmů je tu víc ale každý má šanci.

 

Fanatici ze západu – do třetice všeho dobrého. Uvidíme, zda se po čtrnáctém a jedenáctém místě konečně podívají do elitní desítky. Šanci mít nejspíš budou, přihlásili totiž týmy dva. Podle jejich šéfa Venci Vyhnánka je jich tolik, že jeden tým je málo.

 

Do turnaje se ještě přihlásil nováček, tým FC Dynamo Lakovna. Ten ovšem spolu s Béčkem Fanatiků bude čekat, zda bude do turnaje pozván. Přihlášených je letos hodně a ještě se čeká na potvrzení účasti od Ultras Komotau a týmu Thermal KV.

Každopádně do konce týdne chci mít jasno a potvrdím týmům přijetí či nepřijetí do turnaje.

Viky