Představení účastníků (registrovaných) turnaje 2017 - díl první

21.06.2017 07:27

Stejně jako loni si představíme registrovaná mužstva:

 

Fan Club HC Energie

Pořadatelský tým který se zúčastní již desátého ročníku. Od šestého ročníku (2013) nechyběl ani jednou na bedně a byla z toho dvě první místa, jedno druhé a v loňském roce se po mohutném finiši vyškrábal na místo třetí. Fan Club má tedy poslední léta klesající bilanci ale co by za to dali třeba kluci z D. Hopper Baru ;-)

 

D. Hopper Bar

Letos dorazí již po šesté. Jak jsem psal už loni, bilanci mají parádní a zatím se vždy umístili mezi nejlepšími pěti. Jednou druzí, dvakrát třetí a dvakrát pátí. Každý rok vyhlašují útok na nejvyšší příčku. Tentokrát nám sice Honza Černý ml. na otázku čeho chtějí dosáhnout napsal, cituji "Dáme nějakou zelenou" ale podle toho jak kradou hráče ostatním týmům (zatím jednomu :-D) to vypadá že to tentokrát už fakt myslí vážně spíš s tím útokem na první místo.

 

Termiti Loket (Thermal KV)

Pod tímhle názvem se Albiho tým prezentoval poprvé loni a bylo z toho hned první místo. Předchozí tři účasti pod názvem Thermal KV nebyli tak úspěšné, nejlepší bylo deváté místo. Pravdou je že přivezl úplně jiný tým prezentující se kopanou z jiné planety :-D Letos vyhlašuje útok na obhajobu.

 

FZZ & TKV

Nový název ale staré složení. Vedoucí týmu nám k názvu řekl: "Letos budeme hrát pod zkratkou FZZ & TKV = Fanatici ze západu a Torcida Karlovy Vary. Budeme se těšit" Uvidíme jak spojení dopadne. Doposud byl tým čtrnáctý, jedenáctý a v loňském ročníku, kdy postavil dva týmy, desátý a dvanáctý. Takže jestli počítám dobře tak bych to viděl na třinácté místo :-) ;-)

 

Fan Club HC Oceláři Třinec

Otázkou je zda se podaří Petrovi Valčíkovi dát tým dohromady. Po odchodu zkušených bardů do fotbalového důchodu se loni Fan Club Ocelářů dát dohromady nepovedlo. Pokud ano, bude to již osmá účast Třineckých fandů. Název se několikrát měnil ale vůdcem týmu byl vždy Marek Broda. Ten už ale přijede jen jako divák a fanoušek ;-) Nejlepším umístěním Fans Třince bylo čtvrté místo, a to hned třikrát.

 

Velbloudi

Přijedou již po páté a nejlépe se umístili loni na hezkém šestém místě. Dan Glanc k tomu říká: "V předešlých ročnících jsme byli v turnaji spíše za lamy, vloni jsme vystrčili hrb, letos bychom chtěli vystrčit oba a být za 100% velbloudy.. A co očekáváme? Zábavu a pozápasové naplnění hrbů kvalitním alkoholem :-)"

 

Dnešní přehled ukončíme předstvením dvou nováčků. Oba jsou z Kadaně.

 

FAN CLUB SK TORRO Kadaň

Jaroslav Mezera (prezident klubu) nám napsal: "Dle informací od kluků z týmu FC Doktor, kteří jezdí k nám na turnaje, tak jde o kvalitní turnaj a máme zájem se zúčastnit, poznat nové týmy, atmosféru turnaje a seznámit se z dalšímy týmy a zahrát si zajímavé zápasy"

 

FCS Kadaň

Pavel Horák nám na otázku proč se chtějí zúčastnit napsal: "Poznat nové týmy a poměřit se s nimi. Zahrát si pohodový fotbálek."