Představení účastníků (registrovaných) turnaje 2017 - díl druhý

27.06.2017 10:30

Fanklub Lev Praha

Pro předloňského vítěze to bude již čtvrtá účast na turnaji. Bilanci mají kolísavou, po jedenáctém, prvním a třináctém místě budou mít jistě zvýšenou motivaci zopakovat úspěch z před dvou let. To dokazují také slova vedoucího týmu, Lukáše Tůmy: "Jubilejní ročník si nemůžeme nechat ujít a rádi se zúčastníme již počtvrté. Po vítězném roce se nám to loni moc nepovedlo, tak máme co napravovat." Nutno dodat že spolu se Sacím Komandem byli nejúspěšnějším týmem u baru ;-)

 

Sací Komando Třinec

Pod tímto názvem přijedou počtvrté, někteří ale turnaj hráli ještě ve spojeném týmu Fans HC Oceláři Třinec. V samostatné historii se tým vedený Tomášem Mertou podíval do desítky pouze v loňském roce a to osmým místem.  Mertis nám k přihlášce letos napsal: "Na turnaj se už chystáme po páté za sebou! Chceme si užít super víkend se všemi hokejovými fandy. A samozřejmě si zahrát super fotbálek a konečně už něco i vyhrát :-D" Faktem je, že loni vyhrál jejich člen hlavní cenu v tombole a to by jim mělo stačit :-) 

 

CP&HH Chomutov

Přijedou počtvrté ale nikoli v řadě, poprvé byli na turnaji už v roce 2010. Jejich nejlepším umístěním je dvanácté místo. Jenže fotbal není u tohoto týmu hlavní náplní :-D To potvrzuje i letošní vedoucí týmu Lebka: "Chceme o5 přechlastat Sací Komando z Třince a očekáváme, že letos dáme víc jak jeden gól.. I kdyby to byly dva, bude to 100% nárůst od naší poslední účasti :-)" V tom prvním budou mít ještě zdatného soupeře z Prahy, v tom druhém jim může pomoci snad jen fotbalový (nebo hokejový) bůh. No uvidíme v jaké formě přijedou. Každopádně jsou již dnes legendami turnaje a jejich ubytování ve středovém kruhu hřiště (bez stanu) či na schodech u hospody (aby byli první, až otevřou) je nezapomenutelné.

 

AC Žízeň

Turnaje se zúčastní pošesté. Pravidelně okupují místa ve středu tabulky, zatím jen jednou se prosadili až na bednu třetím místem. Honza Stratil má ale pro letošek vysoké ambice: "Povedený turnaj, letos ho snad už konečně vyhrajeme." Nezbývá než držet palce ;-)

 

FC DOKTOR

Na turnaj přijedou popáté. Po umístěních ve středu tabulky se loni prodrali až na druhé místo a úspěch chtějí, podle slov Ládi Krejsy, letos ještě vylepšit. Také se těší na skvělou atmosféru.... My také ;-)

 

Old Boys

Pravidelný účastník přijede už podeváté. Nejlepším umístěním je čtvrté místo z roku 2015. Vedoucí týmu Bóďa, chce hlavně zažít skvělou atmosféru turnaje a pozdravit staré dobré kamarády. My se také těšíme protože většina z týmu zůstává po turnaji do brzkých ranních hodin.