Představení účastníků turnaje - Díl první

08.07.2016 15:27

Představení přihlášených týmů:


Fan Club HC Energie – pořadatelský tým není potřeba nějak dlouze představovat. Tým se zúčastnil všech předchozích osmi ročníků, prvního postavení na bedně se dočkal v šestém ročníku (2013), kdy vystoupal rovnou na vrchol. Rok poté vítězství obhájil. Loni skončil těsně pod vrcholem na druhém místě. V Doubí se mu tedy velmi dařilo. Jak se bude prezentovat, po opětovném přesunu do Merklína si musíme počkat do srpna.
 

Fanklub HC Lev Praha – loňský překvapivý vítěz. Pražáci přijedou na turnaj již po třetí. Po jedenáctém místě v roce 2014 se loni vyhoupli až na vrchol. Na otázku proč se chtějí turnaje zúčastnit a co od něj očekávají, odpověděl Lukáš Tůma „ Na obě otázky stejná odpověď: Obhajoba titulu! A dále se očekává opět pohodová a přátelská atmosféra.“
 

Old Boys – tým bude hrát již po osmé, vynechal pouze první ročník v Královském Poříčí. Výkony tohoto týmu mají vzrůstající tendenci a tak se dá, po loňském čtvrtém místě, očekávat útok na bednu.
 

Polski Fan Club Oceláři / Toruň – nováček a první mezinárodní účastník turnaje. Michal Piszczek nám k registraci napsal: „Chceme dorazit s několika lidmi, napít se piva a zahrát si fotbal“ (volně přeloženo z polštiny ) Uvidíme, co nám ukáží.
 

AC Žízeň – turnaje se zúčastní po páté. Jejich nejlepším umístěním je třetí místo z roku 2013. Honza Stratil nám k registraci řekl: „Jezdíme skoro každý rok. Super turnaj a dobrá zábava.“
 

Sací komando Třinec – letos dorazí po třetí. Jak název napovídá, není pro tento tým důležité umístění ale super zábava. Což nám potvrdil i Mertis, který tým do turnaje registroval.